haha, Butterick's horoskop



Jungfrun besitter den värdefulla egenskapen att kunna kombinera teori med praktik. De förstår hur saker och ting fungerar och detaljarbete samt kritiskt arbete är naturliga jobb för dem. Kuben är en riktig klassiker som kan sysselsätta en jungfru i timmar. Efter att ha löst gåtan en gång försöker de att hitta ett mönster i själva lösningen och till slut hitta ännu fler lösningar till denna kluriga plastkub.

Andra egenskaper hos en jungfru är blyghet och hon/han håller sig gärna i bakgrunden. Jungfrun anses ha många traditionellt kvinnliga egenskaper. Saker som hygien och hälsa är otroligt viktiga för dem och ibland kan detta behov av renlighet nästan nå gränsen till pedanteri. Hittar jungfrun en jättelort på badrumsmattan kan vi garantera ett mentalt nervsammanbrott!

Jungfrur känner stor sympati för andra och behovet att hjälpa till är stort, ibland så stort att de kan gå till överdrift och tränga sig in i andra människors privatliv med kritik och förslag till förbättring. Detta kan uppfattas som mycket irriterande och kränkande samtidigt som jungfrun dock bara menar väl.

Jungfrun kan ibland te sig obegriplig och gåtfull, något som många anser gör henne/honom ännu mer åtråvärd. Artiklar som passar en jungfru perfekt är artiklar som kanske inte alla andra förstår sig på. Exempel på detta är presenten Ingenting, kikarpluntan, kylskåpspoesi och mini-fishing.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0