åh..

vad jag ogillar starkt när man inte kan somna. Och intressanta människor sover så man har heller inget sällskap.
Imorgon börjar jag 8. "kuul"

men..

min säng är ju så skön.. vill inte stiga upp ._.

Måndag

jag är så otroligt oinspirerad till skola idag. Ni anar inte. Men, vanligtvis har man ju idrott på måndagar men inte detta år! (inte i skolan i alla fall). Ikväll kommer Eva förbi och vi ska gymma tillsamans. WOHU! :) Jag är pepp på att gymma igen. Sommaren blev ju inte riktigt den tränings-sommaren som jag hade tänkt mig, men what the hell. Nu ska det banne mig bli allvar! haha. Kanske skulle ta och börja på spinning igen. humhum.
Sitter och pressar blink 182 ur högtalarna så att man vaknar lite. Glad musik = Ger glatt humör? Ungefär så tänkte jag lite. Evigheter sen jag lyssnade på dom. haha

Men, någon vill vara snäll mot mig eftersom jag har sovmorgonar (säger man så? sovmårnar kanske?) fram till 11 på måndagar och halv 1 på torsdagar. YESBOX! Kan det bli bättre? Jag tror inte det. Men tisdagar blir jobbiga. 8 - 5. kul..

Så, nu har jag varit en duktig flicka och visat mitt (o)organiserade schema. För att vara helt ärlig har jag noll koll eftersom jag slarvade bort det så just nu lever jag på att Natasa och Andreas vet vad  var och när allt är hehe. (vilken tur att mobiler finns haha)
Imorgon ska jag i alla fall till Rockville och göra min musikteoriläxa. Den är as svår men, det kommer bli grymt.

Kanske man skulle ta och klä sig lite ordentligt, städa undan frukosten och sån't där. Igår var det tårtkalas/födelsedagsfirande och den här helgen som kommer blir det ännu en födelsedagsfest. Herregud, känns som att alla i hela världen fyller år i aug/men mest i september.



22:43

ego-centrism kanske man kan kalla blogg lite mycket..   men jag kan iaf berätta att jag va på kalas idag, det var riktigt mysigt! åh, snart fyller jag år. äntligen!

en kärlekssång


01:18



tänkte bara berätta att på något mystiskt vis känns min säng mycket skönare än vanligt. Och jag funderar på att jag måste spara pengar till min tatuering. Vilket suger,för jag är sämst på att spara., hm.

för övrigt kom jag precis på att jag har godis i min väska. nomnom. haha

okej,

jag börjar kanske bli lite trött. lite.


kvällens



kan inte somna. just när Green Mile avslutats ser jag att den gode, den onde, den fule är på 6an så självklart (som alltid när jag blir nyfiken) kan jag inte bara låta det va utan började se på den också. Gosh.. hur ska jag orka imorgon? OCH jag är hungrig. Kan inte någon bara flyga in genom mitt fönster med varm choklad + grädde och en smörgås? skulle bli glad!

The green mile

fy va hems men otroligt bra film ._.


kvällens litteratur


Mina nya skor :D




haha, Butterick's horoskop



Jungfrun besitter den värdefulla egenskapen att kunna kombinera teori med praktik. De förstår hur saker och ting fungerar och detaljarbete samt kritiskt arbete är naturliga jobb för dem. Kuben är en riktig klassiker som kan sysselsätta en jungfru i timmar. Efter att ha löst gåtan en gång försöker de att hitta ett mönster i själva lösningen och till slut hitta ännu fler lösningar till denna kluriga plastkub.

Andra egenskaper hos en jungfru är blyghet och hon/han håller sig gärna i bakgrunden. Jungfrun anses ha många traditionellt kvinnliga egenskaper. Saker som hygien och hälsa är otroligt viktiga för dem och ibland kan detta behov av renlighet nästan nå gränsen till pedanteri. Hittar jungfrun en jättelort på badrumsmattan kan vi garantera ett mentalt nervsammanbrott!

Jungfrur känner stor sympati för andra och behovet att hjälpa till är stort, ibland så stort att de kan gå till överdrift och tränga sig in i andra människors privatliv med kritik och förslag till förbättring. Detta kan uppfattas som mycket irriterande och kränkande samtidigt som jungfrun dock bara menar väl.

Jungfrun kan ibland te sig obegriplig och gåtfull, något som många anser gör henne/honom ännu mer åtråvärd. Artiklar som passar en jungfru perfekt är artiklar som kanske inte alla andra förstår sig på. Exempel på detta är presenten Ingenting, kikarpluntan, kylskåpspoesi och mini-fishing.





städa..




är nog bland det tråkigaste jag vet. likt förbannat behöver jag göra det ändå. (Och jag lovade att dammsuga hela lägenhet på något konstigt vänster.) Så ni kan ju tänka er att jag är lite oinspirerad. Ute regnar det, vilket är mysigt.
Igår vart rätt så dekadent. Flera köar till Coldplay medans man själv har ingen biljett. Konserten blir säkert jättebra.

Fan.

fredag

inget gick ikväll som planerat. det var tänkt att kanske dricka någon öl med en vän eller två ute i gräset. Men vädret är ju så dåligt så det gick ju inte. Istället sitter man hemma och ser på film. Just nu är 'catch me if you can' på 5an. Den är ju helt okej. Känner mig rastlös. Man lixom "vill göra någonting".

Vad gör ni ikväll?

God morgon

så morgonen startade med att man ringde och sjöng en drömsk 'ja må han leva' till min morbror i Monaco. På senaste har det kännts som om födelsedagar och dess betydelse blivit så påtaglit att man nästan undrar 'vad är det man firar nu igen' ?

men snart blir jag 18,
så se upp stockholm ;)

gårdagens äventyr



typ sjukt kul. Vänner, vin och musik - kan det bli bättre? Tror inte det.

Glasvegas <3


wow 2009



Alltså det var sjukt kul. Jag är så glad att jag åkte dit, för det var helt klart värt pengarna och 10 timmar på ett sj-tåg utan el och internet. Jag fick se massor av band som jag gillar, ni vet känslan, rosa-fluff-moln-socker- glädje typ.
Men idag är det första dagen i skolan på .. ja vaddå.. tre månader? Det känns när man vaknar. haha. Till råga på allt så har man tappat bort sitt matkort, hoppas den är i skolan annars blir det fasta idag!

gosh

Alltså man är ju lite sliten från igår. Tack och lov sover man i alla fall i en säng (som för övrigt är brutalt skön. Helt sjukt). Glasvegas var ju brutalt bra igår. Och Robyn. Och Laakso var bra. Och Timo såklart. Idag är det Patric Wolf och Lily Allen som är teh shiet. Synd att den ena är det första som händer på dagen och de andra är sista akten på hela natten. Så det blir ett stort glapp att hitta nya band att lyssna på. Band of horses var okej.
Någonting jag insåg var i alla fall att det första jag ska göra är köpa min t-tröja så man får rätt storlek. Och rensa väskan blev tup tokig igår när man inte hitta det man vill ha direkt.


Peace out!


photoshop / Lisa


yay



Henrik gav mig en massa foton som jag kan redigera på vägen till GBG. Det uppskattas! Ska sitta på tåget 5 timmar. Fattig student som man är hade man inte råd med X2000. Det suger ju. Inte finns det internet heller så ..

hmm

funderar på om man skulle ta sig till stadsmissionen och kika efter någonting att läsa på tåget till göteborg. Eller så struntar jag i det och faktiskt tar nån bok jag inte har läst här hemma?

Saker jag inte får glömma att ta med mig på tåget:

Någonting att äta
Någonting att läsa
Min dator
Lite film

+ sånt där som behövs på festivalområdet, dvs
regnjacka
lagom mycket kontanter
druvsocker
tuggummi
mina visitkort
Spelschema för banden

lovely!


Photoshop - skills?


gah

Åh vad ska man göra idag? Ska på bio och träffa pappa ikväll, men tills dess typ sitter jag och slappar.  Kollar på tv. Leker lite med photoshop. Är nog lite uttråkad.

Entertain me?

åh,

man är ju lite hopplös romantiker av sig, så självklart är man bunkrad framför tv:n och ser stolthet och fördom! Älskar Jane Austen filmer <3


SNART! :D


alltså regn..



Jag älskar regn. Men måste det komma när jag är fullt sommar-dressed up utan något what so ever regnanpassat i stan? Det känns lite elakt.

00:13

jag känner mig trött. Samtidigt lite fundersam. Och kanske lite hungrig, om jag skulle känna efter ordentligt.
Så det är nog dags att sova. Idag har jag mest legat o kollat på film. Såg "Wonder woman", och tyckte faktiskt att den var helt okej! Lite smådåligt slut kanske, men det va betydligt bättre än jag vågade hoppas. (För den som inte vet så var det en tecknad version). Vet inte vad det är med mig och superhjältar just nu, det bara känns rätt haha. Nästa blir X-men, Imorgon.


ciaooo

Något du skulle våga göra?


Katy Perry



Alltså det går ju inte att förneka att hon är snygg. Och skön stil, må jag tillägga.

Nostalgi , 2006


sånna tider.. haha

god morgon!

åh, känner bara för att sova. Så skönt!

sovdags


foto:moi

nu ska jag sova, det är dags.
Kiss kiss, bang boom !

In a perfect world



Känner mig typ trött och pigg på samma gång, vilket är lite flummigt.
Gillar den där bilden på något vis också, jag vet att de flesta av de kort jag tog i den sminkningen (haha det va en spontangrej) blev lite .. unika haha men några va lite intressanta iaf.

foto: moi



Fido Woff-adeux Moz-art



en kludd jag ritade idag. blev inte helt nöjd, men det duger antar jag

oj oj..



vill se  :o

om konsten att desikera rubrik's kuber



men resultatet var iofs koolt.

Tantolunden diary

jadu, så vart det att man drog till tantolunden ikväll också.  För det mesta tycker jag att det är ett kul ställe, men när det väl blir tråkigt så blir det väldigt tråkigt. Det är lustigt vad alcohol kan göra med människor egentligen. Kvällen började bra, men antar att den slutade 'sådär'. neutralt lixom.

Gig!

den 22 augusti ska jag spela på Aggregat's Kulturfestival, Hallonbergen.
Be there or be fyrkant!


För att den är bra


Mer mario - tattoo's






tjo världen

någon som vill till stan och köpa mosaik med mig imorgon? :)

let's boogie, djungle style - Electric Feel.




mwaah..

Ska till fröken frisör idag och make magic med mitt hår. Lite läskigt! Men, vad det än blir så kommer det att se snyggare ut än det jag har.  Och det känns ju bra. Idag kommer även familjen hem efter att ha varit på kryssning, vilket känns.. neutralt. heh

Jag känner för att hitta på äventyr


mosaik


åh va härligt det skulle va om man fick en sån här tavla. Man kanske skulle ge det ett försök? (Efter att bordet är klart, dvs)

Torsdag night

Ikväll blir det att umgås med Nicklas och Martin. Trevligt, trevligt!




oh, Marie


Mosaik

Åh, snart ska jag köpa mosaik till mitt bord! Det kommer att bli awesome. Har inte bestämt mig vad för motiv jag vill ha, om jag ska satsa på ett spel-tema eller något mer "sceriöst" hehe. Men, jag tänker inte avslöja någonting. Ni får se resultatet sen när jag är klar med det! :)


/ Spongebob

Rosario + Vampire



Eftersom natten inte blev som man hade tänkt sig satt man istället och kollade igenom en massa avsnitt av Rosario + Vampire. Den är ju ganska så överdriven (minst sagt haha) när det gäller tjejer med stora bröst och rumpa. Men fann den rätts så underhållande i alla fall, lätt att kolla på när man ligger sjuk i sängen. Vet inte om det finns flera säsonger eller bara en, men jag kommer i alla fall att försöka kolla upp det. Haha, kommer ihåg när man var typ 7 och steg upp om mornarna för att kolla på Sailor Moon som gick om mornarna på helgerna. Det var ju veckans höjdpunkt då. (som om ni inte hade en crush på röda rosen!) Men, nu lär det väll bli att kolla på nån annan serie/film. Några tips?

Marvel Heroes

Superhjältar ger mig mycket inspiration. Jag har nog alltid gillat konceptet, karaktärer med förmågor och story's runt deras liv. Något som jag också har tänkt på är hur snyggt dessa serier är ritade. Var inne på Marvel's hemsida och kikade lite, där kan man bläddra igenom deras "sortiment" av hjältar och skurkar. Jag föredrar nog skurkarna egentligen, eftersom de är roligare/grymmare. Men, man har ju ett svagt hjärta för happy endings.



Rufus, the vampire



Hittade en konstnär (Francesca Crescentini) som ritar små konstverk av sin lilla vampyrkaraktär Rufus.
Så sjukt söta! Jag brukade göra liknande förut i högstadiet, man blev lite sugen på att börja rita igen. Är inte speciellt duktig, haha. Det blir mest en massa doodels och kludd. Men det är stimulerande i alla fall :)
Om ni vill kan ni kika på hennes hemsida.

sömnproblem



Inatt sover jag dåligt. Vaknade halv 3 och mådde skit.
Vad gör ni när ni inte kan sova? Några tips på hur man somnar om?

Bento Box



I Tokyo finns det bentolådor, vilket är små matlådor. Vissa av dom är ju så söta.. ^^ Skulle det finnas i Sverige skulle jag lätt mycket och ofta. Rubbade typ helt min världsbild om lunchboxar.


 




Yesbox, i veckan händer det




ska äntligen till frissan. jag ser ju för jävlig ut just nu, behöver färga och klippa. Har aldrig färgat hos en frisör så är lite skeptisk, men det blir säkert jättebra. Tur att man har en mamma som håller med en så man får lite sponsring att betala det hela XD . Ska nog spara längden på håret,men lite mer taggit, typ. Antar något som påminner om det på bilden. Men ska googla lite :) Jag har haft ett antal olika frissyrer och färger :p somliga mindre lyckat haha (som när jag hade orange.. illa)

åh, och så ska man väll till gymmet snart igen. Har inte varit så inspirerad på senaste, men nu börjar jag känna att jag har spring i benen som man säger. Nåja, dags att ringa till frissören, bums!

Good mornin'

vaknade klockan 4 imorse. 4!. Det är ju värre än en måndag och lakris tillsamans. Lyckades visserligen somna om men det var ju lagom lyckat. Kul, verkligen.


jaa :D



Äntligen har Efwa kommit hem från Scotland. Nu blev hjärtat lite gladare.


Mosaiktavlor

Något som jag fastnat för på senaste tiden är mosaik. Jag har skaffat mig ett bord, som jag ska göra mosaikmönster på. Och nog kliar det lite i fingrarna att göra något sån't här;




att älska sin kamera..



men är inte detta lite väl...?
fast iofs om man skulle jobba som fotograf skulle det ju kunna vara lite koolt.
eller?

åh...



Den som ändå kunde ge mig en sån kudde..
Skulle bli glad.

Geek in a box - Beginning of the saga



Nu är bloggen alltså startad. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar lite cred för att ha gjort en så fin header, haha.

Varför 'Geek in a box' ? .. jadu.. jag skulle hjälpa min kära moder att flytta en låda, vilket gjorde att jag svarade ja, och ordvitsigt tänkte jag "va finurligt om man svarade jalåda" som heter yexbox på engelska  vilket ledde till box, och samtidigt filosifilurade över att jag vill spela mario world fast mitt nintendo vill inte sammarbeta och ja.. en tanke leder till en annan, 

tam tam tam taaa

Geek in a box ;)

RSS 2.0