Fina hem man vill vakna i








bildkälla bildkälla

Fina hem man vill vakna i








bildkälla bildkälla

Om blogg.

jag är inte så pepp. vill starta något nytt. någon blandning mellan fantasi och verklighet. Har ju aldrig tid att sätta mig ned och skriva ned mina idéer till romaner och annat. Skulle kunna göra en kompromiss.

Huvudet gör fortfarande ont. det suger..


Ibland gör man fel / Ibland gör man rätt



När man längtar tar saker tid.

lyssnar på krunegård / Jag är en vampyr

och har svårt att sova. har varit så ganska länge nu.. Drömmer en massa konstiga drömmar. Om läskiga minnen och knasiga situationer. + pojkar som egentligen inte finns. Saker jag försöker glömma och annat som man önskar vore verklighet.Håller på att läsa boken "Hey Dolly" och det känns som att den var skriven till mig. Bara för att jag inte ska känna mig ensam och konstig. Det är ljuvligt. För den som undrar, såfunderar jag på att göra en makeover på bloggen. Mer abstrakt, mer distans men ändå ack så intimt. Kanske. Hade min YAMAHA mini synt med mig idag till replokalen. Kände mig väldigt indie och väldigt speciell med den under armen, det var flera som reagerade på den. Och uppmärksamhets-gillare som jag är blev väldigt nöjd i hjärtat. Tänka sig att någonting av plast kan dra åt sig så många blickar. Sätter perspektiv på en hel del vad gäller identitet.
Nåja. Krunegård är plåster på själen <3 Han förstår mig också. Lyssnar igenom hals nya material. Det är bra.


fan.

är så sjukt trött. tror att jag börjar bli sjuk också.


nåja, nu blir'e frukost :D

SMILE.

Idag är det porträttdag hos familjen J-son. Brorsan ser som vanligt supersöt ut  och jag försöker täcka två finnar med fem liter brunkräm. Det går sådär. (Höger får bli min snygga sida).
Förutom detta så hatar jag porträttfoto. Inte själva fotograferingen i sig. (nåja, kanske lite. Men det är iaf ljummen hat. Ungefär som svalt Té. Det är inte lika gott som varmt té, men det funkar och smakar okej) Utan snarare hela kalabaliken över va fan man ska ha på sig. NEJ inte den det ser billigt ut NEJ inte kan du väll ha på dig det där NEJ du skojjar va? Och tillslut förvandlas hjärncellerna till frukstflingor som simmar omkring i huvudet med alldeles för mycket mjölk. Ironi med tanke på att jag inte ens gillar mjölk.

RE-PRE-SEN-TA-BEL.
Jag är sämst på det.

Där har ni det, mina damer och herrar, varför jag hatar att behöva vara presentabel, inte för mig själv, utan för 100.0000.00000 andra människor.

Som faktiskt bara kommer att se på fotot säga "va fint" och sen ställa det bakom alla andra fake-ade julkort på fönsterbrädet brevid diskmaskinen eller kylskåpet.

Du är som jag / När du dansar

Ingenting blev som jag hade tänkt mig ikväll. Men det gör inget.
Är grymt trött och funderar på att slå huvudet mot väggen så att man somnar eftersom den naturliga funktionen inte vill samarbeta.

Nejnej, skämt åsido. Självklart skulle jag inte banka huvudet mot väggen. Det skulle bara göra onödigt ont.
Men lite sömn vore nice.

Hej världen.

Förlåt att jag vart sån bitterf**** på senaste tiden. Men ibland tappar man fotfästet och faller likt Alice i ett hål av diffusa nyanser och abstrakta miljöer. Upp blir ned och Ja blir Nej. Kanske tycker ni att jag verkar bli tokig. Men så är inte fallet. Jag känner bara inte för att måla min mur med massa graffiti så att folk tittar på bilderna och beundrar dom istället för att ifrågasätta varför den där jävla muren finns där över huvud taget. Jag är berlinmuren. Den ena halvan av mig är omedveten om världen. Den andra knegar på och likt förbannat vill den rivas för att ge världen en chans att som en varm och trygg filt bara svepa in mig och om det regnar så blir det inte gud som pissar på en utan istället små vattendroppar som mysigt smattrar mot fönsterglaset och man tycker att det är ganska så trevligt för det tillsamans med Te är väldigt mysigt. Helst kryddat med en Johnny Depp film.



Jag borde bli Gud. Så jävla bra är jag.
" ha .... ha.... ha"

om plikter och stolthet.

Jag vet inte vad jag ska göra. Min världsbild förstördes lite igår. Jag tror inte riktigt ens föräldrar själv inser hur korkade de låter ibland. Och om de gjorde det skulle vara tysta för dom vill framstå som smarta.
För allt jag hörde var BLABLABLABLA och sen "du ska plugga efter gymnasiet" som knorr på det hela. Ville kräkas på hela samtalet för det gav lixom ingenting. Bara massa sura uppstötningar som handlade om att dom inte hade några konkreta nackdelar till att ta ett år att jobba och resa mer än att "vad onödigt att göra det nu och det kan du göra sen".

Jag vet inte vad jag ska göra.
Så länge man bor hemma är man inte egen. Inte heller fri.

Men en sak var iaf lite sinnesvridande.
"Ska du jobba inom reklam? Lisa. Bara massa människor som hela tiden vill ha mer pengar vill jobba med reklam för det är det enda det handlar om. Och sån är inte du."

Nähe.
Jävla helvete fucking gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
Jag kan lika gärna lägga händerna mot öronen och skrika LALALALALA.
Veem fan bryr sig lixom.


varför?

- varför?
varför varför varför varför??

Men inte faan vet jag, sluta fråga för jag har lika mycket noll koll som du.
Varför känner du så? Varför säger du så? Varför kan du inte..? Varför bryr du dig inte? Varför umgås du bara med..?

Svaret är Nej oavsett frågan.
JAG VET INTE.

är världen nöjd nu?


djävulen bär prada

.. ikväll. och ångest. men det ska jag inte prata om för då växer den bara.


hej, jag vill ha godis.

RSS 2.0